תודה לאלכסנדר סעדה ולאמו שהכינו את המתכון:
מתכון לסלט שאנחנו בדרך כלל מכינים מחצילים וקישואים.
ברוסית זה נקרא: "Ovoshnaya Ikra".
מתכון לסלט שאנחנו בדרך כלל מכינים מחצילים וקישואים.
ברוסית זה נקרא: "Ovoshnaya Ikra".
רכיבים:
גזר, בצל, קישויים, חצילים, עגנניות, רסק עגבניה, קטשופ, מלח לימון, סוכר, שמן.
גזר, בצל, קישויים, חצילים, עגנניות, רסק עגבניה, קטשופ, מלח לימון, סוכר, שמן.
אופן הכנה כדי לקבל בערך 400 גרם סלט:
לחתוך לחתיכות קטנות מאוד 2 גזרים.
לחתוך לחתיכות קטנות 2 בצלים.
לטגן אותם יחד 5 - 7 דקות על אש קטנה עם שמן בלי להוסיף מים.
לחתוך לחתיכות קטנות 2 בצלים.
לטגן אותם יחד 5 - 7 דקות על אש קטנה עם שמן בלי להוסיף מים.
להוריד את הקליפה מ 2 קישואים ולחתוך דק.
להוסיף לאותו הסיר עם השאר.
לבשל על אש קטנה ולערבב, בלי להוסיף מים. תוך כדי הבישול:
לחתוך 2 חצילים לחתיכות קטנות ולהוסיף.
לחתוך 3 - 4 עגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף.
להוסיף קצת מים ולהמשיך לבשל כמו קודם. תוך כדי הבישול:
להוסיף קצת רסק עגבניות.
להוסיף קצת מלח לימון מבקבוק.
להוסיף קצת קטשופ.
להוסיף מלח.
להוסיף קצת סוכר.
כאשר הכל יהיה רך, לכבות.
לבשל על אש קטנה ולערבב, בלי להוסיף מים. תוך כדי הבישול:
לחתוך 2 חצילים לחתיכות קטנות ולהוסיף.
לחתוך 3 - 4 עגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף.
להוסיף קצת מים ולהמשיך לבשל כמו קודם. תוך כדי הבישול:
להוסיף קצת רסק עגבניות.
להוסיף קצת מלח לימון מבקבוק.
להוסיף קצת קטשופ.
להוסיף מלח.
להוסיף קצת סוכר.
כאשר הכל יהיה רך, לכבות.
לחכות עד שיתקרר. להגיש קר.
בתאבון!
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה